Klimcoaching

Soms snap je maar niet wat die ene collega bezighoudt. De misverstanden stapelen zich op. Het lukt ook al niet goed om kleine irritaties uit te praten. Dacht je dat je duidelijke afspraken had gemaakt over een project, gaat iedereen ineens een heel andere kant uit! Het maakt je wel een beetje onzeker, onverschillig zelfs, dat helemaal niemand feedback geeft op je werk. En waarom word je nou steeds teruggefloten terwijl jij als enige lekker bezig bent? Ziet dan niemand jouw kwaliteiten? Als je meer uit de samenwerking met je collega’s wilt halen, lees dan verder.

Ben je een leider of een volger, een echte teamplayer of een einzelgänger?

Onder welke voorwaarden werk jij het beste met anderen samen?

Hoe kom jij met je team tot de beste oplossingen of resultaten?

Wat geeft jou vertrouwen en hoe kun je dat versterken?

Wij combineren sportieve activiteit met teambuilding! Samen met Jiska Kluit (ja, we zijn familie!) verzorg ik klimcoaching voor teams onder de naam Kluit&Kluit. Je komt in beweging, letterlijk en figuurlijk. Een ochtend of middag klimmen met je collega’s of teamgenoten levert niet alleen fysieke inspanning en ontspanning op, maar ook inzicht in jullie groepsdynamiek en gedragspatronen. Je wint aan onderling vertrouwen en verbinding. Je leert elkaar kennen: veel beter, of ineens heel anders. Ik vertel alles wat ik zie, of het nu schuurt of glinstert. Als het moet met een opgeheven vinger, en overal waar het kan met een knipoog.

Tijdens en na het klimmen werken wij met jou en je team aan bewustwording en verbinding. Wat ga je allemaal ontdekken?

  • patronen, rollen en groepsprocessen
  • hoe je samen focust en samen ontspant
  • jouw grenzen, als individu en in een groep

In een afwisselende training werken wij aan

  • elkaars vertrouwen winnen
  • effectief communiceren en samenwerken
  • je grenzen leren kennen of juist verleggen

Denk je nu: ja, maar ik ben te kort, te zwaar, ik ben helemaal niet lenig! Ik heb hoogtevrees! Maak je geen zorgen, hoogtevrees heb ik zelf ook. Iedereen kan meedoen. Als je kunt fietsen, kun je ook klimmen.

Beloofd: iedereen een succeservaring!

“Het klimmen bouwt absoluut een band tussen jou en je collega’s. Daardoor ga je met meer vertrouwen en zekerheid verder.”

“De training is een zinvolle manier om én een aantal van je eigen kwaliteiten en valkuilen in te zien, als dat je je rol in teamverband op een nieuwe manier kan nemen / kiezen / voelen”

Wil je ook klimcoaching? → mail of bel ons!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.