Kwartiermaker

Visie gezocht?

Je bent op zoek naar (meer) verbinding binnen je organisatie, of juist naar aansluiting met de buitenwacht.

Je wilt inspiratie, verse perspectieven, een impuls aan je activiteiten, een netwerk opbouwen en versterken.

Je begint aan een nieuw avontuur met een groep mensen die elkaar nog niet kent, en hebt behoefte aan gezamenlijk ontdekken.

Je wil aan de volgende fase van je project beginnen, maar de contouren van jullie opdracht zijn nog niet voor iedereen zichtbaar.

Help, ik overzie het niet!

Je bent een creatieveling met een groot talent voor scheppen en creëren, maar iets minder voor lijstjes maken en overzicht houden.

Misschien ben je een warhoofd, en wil je structuur aanbrengen in doelen, afspraken en taken.

Er komt een extra kans langs om iets moois te doen in jullie organisatie: zonde om te laten liggen, maar net teveel werk om zelf te doen.

Je hebt graag overzicht over het proces, maar weet niet precies hoe je dat moet krijgen en houden – of je hebt er gewoon geen tijd voor.

Kortom: je wilt iets geregeld hebben.

Een krachtige koers

Wat een rust geeft het, als een ander het proces bewaakt zodat je je zelf op de inhoud kunt richten. Wat inspireert het, als iemand je lostrekt uit je vaste routines en een nieuwe invalshoek aanreikt. Ik nodig jullie uit om te brainstormen, te fantaseren of zelfs te dromen tot voorbij de horizon. Om je ervaringen of standpunten te delen met een collega of lotgenoot, en te ontdekken hoe jullie gezamenlijke visie eruit komt te zien. Of om heel gewoon te vertellen wat je ergens van vindt en waar het heen moet. Ik kom luisteren, samenvatten en doorvragen tot alles gezegd is.

Orde op zaken

Het resultaat is jullie eigen doel of statement, kernachtig verwoord in een goed geschreven tekst. Als het aan de orde is, schrijf ik je verslag of je projectplan. Wil je het hele proces van begin tot eind goed op de rails hebben, dan zorg ik voor lijstjes van betrokkenen, taken, data en afspraken. En daarna ga ik weg.

Wil je ook overzicht? → neem contact met mij op

Reacties zijn gesloten.