Symposium Roze Ouderenzorg: workshop “Kleurrijke Kennis”

LHBT-vriendelijk beleid in je organisatie: hoe begin je erover, bottom-up of top-down? Hoe kom je van de tolerantiescan tot het begeerde certificaat? Welke rol spelen management, cliëntenraad en geestelijk verzorgers? Hoe consolideer je roze beleid in een organisatie die voortdurend in verandering is? Op talloze manieren kunnen we van elkaars expertise leren.

Roze 50+ organiseerde samen met het VU medisch centrum, Rainbow City Rotterdam en zorginstelling AxionContinu, op donderdag 27 juni 2013 een landelijk symposium over Roze Ouderenzorg in woonzorgcentrum De Ingelanden te Utrecht. Tijdens dit symposium verzorgde ik een workshop voor professionals en organisaties over het invoeren van homovriendelijk beleid in de ouderenzorg. Deze workshop, gebaseerd op mijn onderzoek onder verzorgingshuizen met een Roze Loper, verleidde deelnemers om inspirerende antwoorden te geven op bovenstaande én vele andere vragen.

Kijk hier voor een sfeerimpressie en deelnemende organisaties van de dag.

Opdrachtgever: Roze 50+

 

Reacties zijn gesloten.